onsdag 26 februari 2014

Blommönstret aktiverades

När jordens kristallnät aktiveras kan det märkas det på olika sätt. Ofta kan man känna det som hjärtklappning eller som om hjärtslagen blir tyngre. Det kan också kännas tungt att andas. Hjärtkänslor blir också starkare.

Förändringarna den 15/2 märktes så här tydligt i Kiruna. Så gott som exakt när blommönstret aktiverades vid 13-tiden!! (klicka på bilden om du vill se noggrannare) Från och med den tidpunkten och det datumet har många känt som att det blivit mjukare i tillvaron. Flera mediala och även vanliga personer har känt av Marias närvaro. Man har även känt sig varmare, främst i fötter och ben. Man kan se det som att den kvinnliga varma polen balanserade upp den kalla manliga polen.


Polmötet ger upphov till fler öppna Kristallportar. Det har fortsatt och två märkbara datum är 19/2 och 20/2. Den 19:e februari fick många ont i ryggen vilket ibland är ett förtecken på att Kristallmönstret aktiveras. Den 20:e februari släppte det i både rygg och hjärta så det blev upplevelsen hjärtklappning, svettningar och flåsanden. Händelsen i Kristallnätet ligger synkroniserat med diagrammet för K-.index nedan (ett slags mått på magnetfältsaktiviten kring Jorden).


Natten mellan 24/2 och 25/2 skedde en större soleruption. Fast den inte var riktad mot Jorden reagerade många ändå den natten. Flera ovanligt nog med ont i magen mitt i natten. Telefoner och datorer började småkrångla den 25/2. Lustigt nog inte hos alla utan mest hos personer som är lite mer mediala. Det är alltså en koppling mellan solens aktivitet och hur vissa lite mediala personer påverkar sin omgivning. Man kan se det som att de är mer port än andra.


Aktiviteten i Kristallnätet har ökat drastiskt och kommer med alla sannolikhet hålla i sig om ser tillbaka på tre årtiondens rytmstudier. Det innebär också att fler portar står öppna under våren. Och som bieffekt är det bara en tidsfråga innan nya kanaliseringar kommer att välla ut över Internet om uppstigning, nedstigning,  masslandningar etc etc. Dessa går tyvärr hand i hand om ser tillbaka över ett par årtionden. (För aktuellt dagsfärskt rymdväder går du in på sidan Rymdväder.)

Tack till Mikael Kvist för information och till KV-gruppen som håller dygnet-runt-koll på läget. E Mattsson. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar