torsdag 20 mars 2014

Dimensionella opportunister

När portar står öppna kan människor reagera negativt också. Här är några datum vår grupp noterat och några av de samband vi hittat. 
9/3
Natten till den 9/3 var det ovanligt många som rapporterade att de vaknade av mardrömmar och hade besökare i rummet. Somliga till och med hörde dom fysiskt i rummet! Kroppsliga reaktioner var kyla i överkroppen och i bröstet tillsammans med påtaglig ångest.

10/3 
Mer eller mindre mediala kunde den 10/3 känna att de blev påtvingade en vilja ovanifrån som ville igenom. Andra (vanliga människor) kunde känna det som om de blev dimmiga i huvudet och lite viljelösa. Det här har rapporterats förr. Ofta i samband med när några entiteter vill komma igenom med sina budskap och hitta nya kanaler. Lustigt nog har det ofta skett några få dygn efter en större soleruptioner.

13/3
Natten den 13/3 var sambanden åter igen tydliga när människor reagerar negativt: Portar står öppna i Jordens Kristallnät i kombination med stark röntgenstrålning från solen och hög aktivitet i geomagnetiska fältet. Det gav många personer reaktioner som yrsel, andningssvårighet, problem att tänka klart och hitta sin drivkraft. Även reaktioner i öron, ögon och näsa som liknar förkylning. Det är fortfarande ihållande för en del trots att rymdvädret inte stormar längre. Det verkar variera beroende på känslighet och var man befinner sig.

Ny kanaliseringsvåg 
Följande är inget svar utan bara en återkommande observation: Det brukar inte dröja lång tid efter större soleruptioner förrän entiteter upptäcker blommönstrets öppna portar och kommer med nya skimrande kanaliseringar. Den här gången var det inget undantag. Se blogginlägg om vårens kanaliseringsmode.

Kollektivt Väder är spännande att studera.
Det som vi delar med oss av i den här artikeln baseras på en stor referensgrupp. Inom KV-gruppen kan det bli uppåt 200 oberoende rapporteringar på en månad. Vi använder oss av bl.a elektronisk utrustning som kan mäta när dessa portöppningar är aktiva. Du kan bidra till den här kunskapsbanken genom att rapportera om du får påhälsning/mardrömmar och liknande! Ju mer kunskap vi har desto säkrare blir våra slutsatser. Dela gärna.

E Mattsson och M Kvist

2 kommentarer:

  1. Intressant!
    Är det solstormar i sekvens jag ser på bilden?

    SvaraRadera
  2. Det är både frekvens och sekvens. Lättare att förstå hela sekvensen som film: http://www.space.com/24802-the-most-intense-solar-flare-of-the-year.html

    SvaraRadera